Studentermedhjælper til Handelsbanken Østerbro

   
Handelsbanken Danmark er en del af den svenske Handelsbanken-koncern. Den 20. juni 2022 indgik Handelsbanken-koncernen aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbanken i Danmark. Aftalen skal nu godkendes af myndighederne, hvilket vi forventer vil ske i slutningen af 2022. Frem til det tidspunkt er vi stadig Handelsbanken og driver banken videre, som vi hele tiden har gjort.

Handelsbanken er en relationsbank og vi har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. I Handelsbanken Danmark er vi cirka 600 medarbejdere og har filialer landet over. Vi har nogle af landets mest tilfredse kunder og en god og stabil udvikling i indtjening og resultater.

Vi stræber efter at udnytte og respektere den enkelte medarbejders kompetencer, erfaring og værdi, uanset køn, etnicitet og alder. Det betyder, at den enkelte medarbejder har en høj grad af medbestemmelse og indflydelse i hverdagen. På den måde tror vi på, at vores medarbejdere kan udvikle sig bedst personligt såvel som fagligt og dermed bidrage til bankens udvikling bedst muligt.

Overvejer du en karriere i en bank, og læser du på et relevant studie som fx finansøkonom eller finansbachelor? Så har vi et spædende studierelevant job til dig.

Som studentermedhjælper hos Handelsbanken Østerbro kommer du til at arbejde i et professionelt miljø på vores moderne kontor i hjertet af Østerbro. Vi er et team bestående af syv dygtige rådgivere der brænder for at levere service i verdensklasse.

Filialen ligger i et yderst attraktivt markedsområde i København med stort potentiale for udvikling. Vi har travlt, og vi mangler derfor en ekstra i teamet. Vi er af den overbevisning, at det skal være sjovt at gå på arbejde, hvorfor det sociale og et godt arbejdsmiljø prioriteres højt.

I Handelsbanken Østerbro løftes opgaverne i fællesskab. Det kan kunderne mærke, og sammen med en seriøs og dybdegående rådgivning giver det meget stærke relationer i vores samarbejde med kunderne. Vi har fokus på teamets resultater samtidig med, at vi har fokus på den enkeltes udvikling.

Vi har en uformel om­gangstone, er hjælpsomme og holder humøret højt i en travl hverdag.

 

Vi klæder dig godt på

Du skal assistere vores rådgivere for at sikre øget tid til servicering af vores mange kunder.

Opgaverne vil variere fra uge til uge, men vil primært være af administrativ karakter. Der vil dog også være kundekontakt, hvorfor det er vigtigt, at du føler dig tryg ved sådan en opgave.

Eksempler på opgaver du skal arbejde med:

 • Onboarding af nye kunder
 • Håndtering af kundehenvendelser af adminstrativ karakter herunder kortbestillinger og lign.
 • Håndteringen af daglige aftaler
 • Understøtte rådgivere i de bagvedlæggende processer ved kreditindstillinger
 • Assistere ved kundemøder
 • Øvrige ad hoc opgaver

 

Om dig

Det er afgørende, at du er en teamspiller og kan lide, at der sker meget omkring dig. I Handelsbanken Østerbro er det de gode kunderelationer, der bærer forretningen, og det er derfor også vigtigt, at du er god til mennesker, og du kan møde dem, hvor de er i livet.

Vi forventer at:

 • Du er studerende på en relevant uddannelse som fx Finansøkonom eller Finansbachelor
 • Du har interesse for rådgivning af privat- og erhverskunder
 • Du arbejder struktureret, og har sans for detaljen og kvaliteten i din arbejdsgang
 • Du har gode kommunikative færdigheder, og er flydende på dansk såvel skriftligt som mundtligt
 • Du har en udadvendt personlighed, er glad og imødekommende
 • Du er initiativrig og tør tage ansvar
 • Du kan arbejde 15-25 timer om ugen

 

Fleksibilitet der giver dig plads til at prioritere dit studie

Vi forestiller os at du arbejder omkring 15-25 timer hos os hver uge. I forhold til dit studie er vi naturligvis fleksible i forhold til at tilrettelægge dine arbejdstider under hensyn til din undervisning.

Som studentermedhjælper i Handelsbanken er der rigtige gode muligheder for efterfølgende at starte i en praktik- eller traineestilling.

 

Interesseret?

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte direktør Martin Wibskov på telefon 2840 9936 eller mail Martin.Wibskov@handelsbanken.dk.

Vi forventer, at du kan starte med kort varsel. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker for rekrutteringen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning