Privatrådgiver Egedal

   
Handelsbanken Danmark er en del af den svenske Handelsbanken-koncern. Den 20. juni 2022 indgik Handelsbanken-koncernen aftale med Jyske Bank om køb af Handelsbanken i Danmark. Aftalen skal nu godkendes af myndighederne, hvilket vi forventer vil ske i slutningen af 2022. Frem til det tidspunkt er vi stadig Handelsbanken og driver banken videre, som vi hele tiden har gjort.

Handelsbanken er en relationsbank og vi har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. I Handelsbanken Danmark er vi cirka 600 medarbejdere og har filialer landet over. Vi har nogle af landets mest tilfredse kunder og en god og stabil udvikling i indtjening og resultater.

Vi stræber efter at udnytte og respektere den enkelte medarbejders kompetencer, erfaring og værdi, uanset køn, etnicitet og alder. Det betyder, at den enkelte medarbejder har en høj grad af medbestemmelse og indflydelse i hverdagen. På den måde tror vi på, at vores medarbejdere kan udvikle sig bedst personligt såvel som fagligt og dermed bidrage til bankens udvikling bedst muligt.

Vil du være en del af teamet i et attraktivt markedsområde? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Så er du måske vores nye privatrådgiver.

Om jobbet

Hos Handelsbanken Egedal vil vi altid have kunden i fokus. Fastholdelse af en høj kundetilfredshed opnås ved at vi som medarbejdere committer os til at omfavne forandringer og udfordringer på en positiv måde, og samtidig medvirker til at skabe et miljø hvor kombinationen af høj effektivitet, plads til udvikling og sikre at det er sjovt at gå på arbejde, er afgørende. Det betyder også, at du som rådgiver hos os vil opleve en stor grad af frihed under ansvar.

Vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder har et stort ansvar og beslutningskompetence i forhold til kunder samt medbestemmelse på vores målsætninger i filialen. Det betyder, at det bliver dit ansvar at sikre dine kunder en god oplevelse, kompetent rådgivning samt at skabe langvarige og stærke kunderelationer. Du vil opleve en filial, som favner bredt rent fagligt, og hvor der er rig mulighed for sparring og erfaringsudveksling på tværs af fagområderne.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores team, der lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling.

Vi er 6 engagnerede medarbejdere, der alle sætter pris på det gode samarbejde og går til opgaverne med højt humør og en uformel omgangstone. Vi flyttede pr. 1. oktober 2020 i nye lokaler i Ølstykke. Her venter nyistandsatte kontor- og mødelokaler med gode tilkørsels- og parkeringsmuligheder på dig.

Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, og du bidrager selv til, hvordan du bedst vedligeholder og udbygger din viden. 

Om dig

Du er en selvstændigt arbejdende privatrådgiver med et højt fagligt niveau. Du har en finansiel baggrund og du brænder for at tale med kunder, og er ivrig efter at lave nye forretninger. Kvalitet og service på højt niveau er en selvfølge for dig. Hvis det lyder som noget for dig, så kan vi tilbyde en arbejdsplads med stor faglighed og et stærkt sammenhold.

Vi forestiller os, desuden at:
- Du er forretnings- og kundeorienteret, ambitiøs og fagligt veluddannet
- Din tilgang til tingene er præget af faglighed, og at du er stærk i din rådgivning
- Du trives med at skabe resultater, og kan arbejde selvstændigt i en travl hverdag
- Du tænker og agerer proaktivt, og går gerne forrest
- Du er en teamplayer, er fleksibel og har gode samarbejdsevner. 

Mere information

Ønsker du at tage et spændende skridt i din karriere, og har du lyst til at bidrage til Handelsbankens udvikling i Egedal, ser vi frem til at modtage din an­søgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte direktør Jette Wiese Høgholm på tlf. 4456 3657.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning