Systemadministrator til BEC systemer

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Er du på hjemmebane i BEC’s bankstandards ?
Har du lyst til at blive en nøgleperson i vores System og support afdeling, som systemadministrator hos Handelsbanken?
Så er det lige dig vi mangler.

Jobbet

Dine opgaver vil variere, men dit primære fokus vil være håndtering af systemopsætninger i BEC’s systemer. I samarbejde med produkt- og systemejere oprettes eller justeres vores produkter, renter og gebyrer.  Vores opgave er at supportere centrale afdelinger og filialer med spørgsmål, der helt naturligt dukker op i forbindelse med brug af BEC’s løsninger.

Dine opgaver vil blandt andet omfatte:

  • Konfigurationekspert på produkter, renter og gebyr
  • System- og produktopsætning i BEC’s systemer
  • Support inkl. fejlkonti, interne konti mv.
  • Projektdeltagelse i Handelsbanken samt på BEC
  • Årsultimo-indberetninger

 

Din profil

I Handelsbanken kommer du til at arbejde sammen med dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og udfordringer. Du får gode muligheder for at gøre en positiv forskel.

Du er proaktiv, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt, er kvalitetsbevidst og tager ansvar for både dine egne og teamets fælles opgaver. Derudover kender du BEC systemkompleks samt har gode kommunikationsevner.

Som person er du energifyldt, opsøgende og har gåpåmod og lysten til at lære nyt. Du er detaljeorienteret og trives med både de administrative opgaver og kontakten med kolleger og kunder. Du brænder for at hjælpe vores interessenter. Samtidig er du nysgerrig på at udvikle og udfordre måden, som vi gør tingene på i dag.

Dine kvalifikationer:

  • Har du viden om rente og gebyr opsætning i BEC systemer
  • Du arbejder grundigt og struktureret, er analytisk og sætter en ære i, at opgaverne løses rettidigt og med høj kvalitet
  • Arbejder godt selvstændigt og i teams
  • Er god til at formulere dig på skrift og i tale
  • Har gode kommunikative evnerVi kan i Handelsbanken tilbyde en meget stor grad af indflydelse på dit job og ansvar i hverdagen. Desuden vil der være rig mulighed for personlig og faglig udvikling i jobbet.

Arbejdspladsen er fysisk på Havneholmen, Kbh. V eller Østergade i Herning. Mindre rejseaktivitet henover året må forventes.

 

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Margit Sander på telefon 2829 0240 eller mail masa28@handelsbanken.dk eller Michael Roager på telefon 2611 8951 eller mail miro04@handelsbanken.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Margit Sander
Telefon: 28290240

Ansøgningsfrist:
Samtaler holdes løbende