Financial Crime Prevention Analyst

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Brænder du for bekæmpelse af finansiel kriminalitet, og vil du have et job med et stort selvstændigt ansvar? Vil du arbejde i en af Handelsbankens stabsfunktioner med størst udvikling og samfundsmæssig fokus? Så har vi jobbet til dig.

I jobbet skal du være med til at udvikle Handelsbankens Transaction Monitoring og Fraud Team, som er en del af bankens enhed "Financial Crime Prevention". Du vil deltage i arbejdet med at opbygge og videreudvikle systemer, foretage dataanalyser og udvikle scenarier i forbindelse med bankens transaktionsovervågningssystem.

Du vil få en bred vifte af opgaver indenfor bekæmpelse af finansiel kriminalitet og bl.a. også mulighed for at arbejde med forebyggelse af fraud/svindel. I denne stilling skal du bruge dine tekniske kompetencer og analytiske sans til at opbygge effektive løsninger og udvikle metoder for dataanalyser indenfor Financial Crime området.

Området har stort fokus både nationalt og internationalt, og du vil få indblik i et dynamisk og højaktuelt område, som forventes at få endnu større fokus i fremtiden.

 

Om Transaction Monitoring og Fraud Team

Du vil blive en del af vores Transaction Monitoring og Fraud Team bestående af en teamleder og ca. 14 medarbejdere der bl.a. arbejder med udviklingsopgaver relateret til AML, løbende alarmbehandling, komplekse sager og meget mere. Du vil komme til at arbejde tæt sammen med de andre teams i afdelingen og samtidig få en stor berøringsflade på tværs af organisationen. Vi er i rivende udvikling hos Financial Crime Prevention, og i takt med områdets og afdelingens vækst, vil der derfor være mange nye arbejdsopgaver der skal varetages og igangsættes og derved rig mulighed for både faglig og personlig udvikling.

Afdelingen er beliggende på vores hovedkontor på Havneholmen centralt i København.

 

Om dig

Vi forventer, at du: 

  • har erfaring med opbygning af teknisk infrastruktur i et anti-finansielt kriminalitetsprogram i banksektoren (erfaring fra BEC-bank er et plus)
  • har erfaring med dataanalyse og scenarieudvikling inden for området finansiel kriminalitet
  • er analytisk og meget gode evner til at udføre komplekse udredninger
  • har et grundlæggende kendskab til lovgivningen vedrørende AML, CTF og evt. fraud
  • har erfaring med at arbejde med projekter (agilt projektarbejde vil være en fordel)
  • har erfaring med databehandling og -analyse i Excel, SAS eller lign.
  • kan lide at tænke ud af boksen og kan komme med nye kreative løsninger og tro på, at alt er muligt
  • behersker engelsk i skrift og tale
  • har et stort drive og besidder et godt humør

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Dorthe Kirkeby på tlf 2894 8324 eller Maria Neergaard Iuul på tlf. 2677 6566. Har du spørgsmål af mere generel karakter, kan du kontakte HR-partner Søren Ikjær på tlf. 2618 2222.

 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Dorthe Noppenau Kirkeby
Telefon: +45 4679 1525
Mobil: +45 2894 8324

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt