Robotudvikler til Handelsbanken

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Kunne du tænke dig at arbejde med at udvikle og implementere digitale løsninger og samtidig levere værdi til forretningen ved at optimere processer? Motiveres du af at gøre en forskel? Så er det dig, vi har brug for i vores udviklingsafdeling i Handelsbanken Danmark.

Udviklingsafdelingen i Handelsbanken er med til at accelerere digitaliseringen og effektiviseringen af de administrative processer. Vi søger en robotudvikler, der kan være med til at øge kundetiden for vores rådgivere og optimere de administrative processer.

Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor centralt beliggende i København – nærmere bestemt Havneholmen. 

 

Jobbet
Som robotudvikler vil du indgå i et team på seks medarbejdere, som brænder for at skabe værdi for forretningen ved at automatisere, digitalisere og forenkle processer i Handelsbanken.

Udviklingsafdelingen arbejder med at kode robotter, som integration til BEC’s standardløsninger, samt udvikling af egne løsninger, hvor størstedelen af vores applikationer er webbaserede. Vores opgaver varierer fra mindre opgaver, som skal løses her og nu, til længerevarende opgaver/projekter. Vi arbejder med en udviklingsproces, hvor vi prioriterer POC’er, demo’er og løbende release af produkter.

 

Til udvikling anvender vi primært:

 • Kofax RPA
 • VBA, Access, Excel
 • C#, .Net
 • SQL Server
 • HTML, JavaScript

Vi er et team på 6 engagerede kolleger, der supporterer vores flere end 600 medarbejdere. Vi varetager alle driften, og derfor vil du blive involveret i stort set alle de løsninger, vi varetager. Du vil komme til at arbejde bredt med systemudvikling, herunder at yde support (second line), varetage drift og udføre vedligeholdelse. Du vil således få et varieret job, og du vil blive en central person i banken.

 

Om dig

Du er en dygtig robotudvikler, som besidder en god forretningsforståelse. Du er i stand til at levere produkter af høj kvalitet inden for aftalte deadlines. Det forventes, at du er i stand til at arbejde selvstændigt, engageret og tager ejerskab for dine løsninger.

Din faglighed er i orden, og du er teknisk kompetent. Samtidig vægter du samarbejde højt og er en omgængelig person, der forstår at kunne samarbejde med kollegaer i banken.

 

Dine faglige kompetencer

 • En relevant uddannelse og dokumenteret erhvervserfaring som robotudvikler
 • God erfaring med et eller flere robotværktøjer, erfaring med Kapow RPA er en fordel
 • God erfaring med SQL, HTML og JavaScript
 • Erfaring med udvikling i VBA, Access og Excel
 • Erfaring med API’er, databaser og integrationer vil være et plus
 • Erfaring med udvikling i Salesforce vil være et plus
 • Du har det engagement, der skal til, for at dine opgaver kommer i mål
 • Du er god til at tilegne dig ny viden, herunder værktøjer som du måske ikke lige p.t. mestrer

I Handelsbanken vil du opleve en stor grad af indflydelse og ansvar i hverdagen, og du vil udvikle konkrete anvendelige løsninger, der har effekt på rådgivernes hverdag og kundernes tilfredshed.

Du vil i dit arbejde have stor berøringsflade med resten af banken, og det er derfor vigtigt, at du trives med en udadvendt rolle. Der vil være rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Ansættelse er pr. 1/8-21.

Kontakt

Vil du høre om mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kasper West Guldbrandsen på telefon: 4456 2134 eller mail: kagu13@handelsbanken.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Kasper Guldbrandsen
Telefon: +45 44562134