Finansrådgiver til Transaction Banking Sales

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Vi søger en finansrådgiver til Transaction Banking Sales, som skal medvirke til at sikre, at Handelsbanken er den foretrukne strategiske rådgivningspartner for sammenhængende, værdiskabende helhedsløsninger inden for Cash Management, finansiel rådgivning samt Risk Advisory. Du vil blive en del af bankens salgsstøtte til filialerne på erhvervsområdet, og med en stor kontaktflade til filialerne, specialister og internationalt.

Som finansrådgiver bliver du ansvarlig for salg/rådgivning inden for strategisk finansiel analyse og Risk Advisory – kapitalstruktur, likviditetsoptimering, bankens finansieringsløsninger inklusive bæredygtig finansiering, valutarådgivning og -risikostyring - for bankens erhvervskunder. Det er særlig vigtigt, at du har stor erfaring med rådgivning og salg af finansieringsløsninger til erhvervskunder og bidrager til at løfte området. Dine opgaver omfatter følgende:

 

 • Generel salgsstøtte og support til erhvervsrådgiverne i filialerne
 • Støtte filialerne i at være den foretrukne strategiske rådgivningspartner for sammenhængende, værdiskabende helhedsløsninger inden for finansiel rådgivning og Risk Advisory
 • Du skal være proaktiv over for eksisterende erhvervskunder samt større prospekter, og understøtte filialerne med finansiel strategiske analyse inklusive udarbejdelse af professionelle præsentationer, deltage i kundemøder og sammen med filialerne medvirke til også at få forretningerne lukket
 • Proaktivt og sammen med filialerne sikre høj fokus på afdækning af mulighederne for mersalg af udlån (drifts-, anlægs- og ejendomsfinansiering, leasing m.v.), derivater og valutarisikoafdækning
 • Yde rådgivning om alle bankens finansielle produkter og løsninger samt involvere relevante produktspecialister
 • Bidrage til at løfte kompetencen i filialerne, herunder undervisning i finansielle løsninger, strategisk finansiel analyse, Risk Advisory mv.

 

Vi tilbyder en stilling med gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i et professionelt miljø, hvor du vil få et godt indblik i bankens setup og mulighed for at præge den forretningsmæssige udvikling på erhvervsområdet. Vi forventer at du:

 

 • har stor erfaring med behovsafdækning, rådgivning og servicering af komplekse erhvervskunder indenfor finansieringsområdet
 • har omfattende erfaring med salg til erhvervskunder og indgående markedskendskab til det finansielle marked
 • har indsigt og erfaring i prisfastsættelse
 • har kendskab til Risk Advisory
 • har udadvendt og resultatskabende adfærd og er beslutningsorienteret og erfaren i forhandlingssituationer
 • har høj integritet og personlig gennemslagskraft på CEO- og CFO-niveau
 • har et højt drive og trives med at være selvkørende og ”i marken” store dele af tiden
 • er relationsskabende mod såvel eksisterende og potentielle kunder samt relevante interne og eksterne netværk
 • har en uddannelsesmæssig baggrund svarende til en HD eller tilsvarende erhvervsmæssig erfaring
 • har eller tager ”rød certificering” i relevante risikoafdækningsprodukter
 • har et højt niveau af mundtlige og skriftlige kompetencer på både dansk, engelsk og gerne også skandinavisk.

 

Vi forventer, at du enten har dit primære udgangspunkt i Aarhus, Trekantområdet eller København.

 

Kontaktpersoner for denne stilling:


Head of Transaction Banking Sales

Søren O. Jespersen
Telefon: +45 46791649
Mobil: +45 30955863

 

Head of Transaction Banking

Peter Møller

Telefon: +45 46791279

Mobil: +45 26375200

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning