Erhvervsrådgiver Hillerød

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Arbejder du med potentielle erhvervskunder, og har du vist, at du har haft stor succes med at tilføre nye erhvervskunder? Så har vi jobbet til dig.


Dit primære arbejdsområde bliver at bearbejde potentielle kundeemner for at sikre tilgangen af nye erhvervskunder til filialen. Du får desuden selvstændigt ansvar for en spændende kundeportefølje, hvor der er gode muligheder for at lave nye forretninger. Du bliver en del af et velfungerende og dynamisk team på 15 kolleger, hvor vi sætter ansvarlighed og teamånd højt. Hillerød er en spændende by i rivende udvikling med mange spændende erhvervskunder.

Du får et spændende job, hvor du kan udvikle og dygtiggøre dig – det er egentlig kun fantasien, der sætter grænser. Du vil opleve en stor grad af velvilje til fortsat kompetenceudvikling, så du hele tiden kan matche dine kunders behov for kvalificeret og individuel rådgivning.

Du er en erfaren erhvervsrådgiver med et højt fagligt niveau. Du er ambitiøs og trives med, at der stilles høje krav til dig. Du brænder for at tale med kunder, du er iderig i forhold til at spotte og lave nye forretninger. Kvalitet og service på højt niveau er en selvfølge for dig.

Vi forventer at:
- Du har arbejdet med prospektemner, og har haft stor succes med at få nye erhvervskunder
- Du er beslutningsdygtig, stærk i forhandlingssituationen og i mødet med kunden
- Du brænder for at tage initiativ og ansvar samt motiveres af at skabe resultater
- Du er teamplayer, har et godt humør og er god til at skabe relationer
- Du har et højt personligt drive, og præstere på et højt niveau
- Du arbejder struktureret og har en fleksibel tilgang til opgaverne
- Du vil bidrage til et godt arbejdsmiljø med både godt humør og høj energi
- Du har en finansiel uddannelse suppleret med en teoretisk uddannelse på min. HD-niveau eller et ønske om at erhverve det

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte direktør Alan Nielsen på telefon 44563116, mobil 28908494 eller erhvervschef Kjeld Aunstrup på telefon 44563158, mobil 28923664.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Alan Nielsen
Telefon: 4456 3116
Mobil: 28908494