Privatrådgiver Kgs. Lyngby

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Vil du være en del af teamet i et af Nordkøbenhavns mest eftertragtede områder? Har du ambitioner, og søger du efter forretningsmæssige muligheder og personlig udvikling? Så er du måske vores nye privatrådgiver.

 

Om banken

Handelsbanken har en enkel og decentral forretnings­model med kunden i fokus i alt, hvad vi gør. I Handelsbanken møder vores kunder altid beslutningstagere – ikke budbringere. Det giver bedre og hurtigere be­slutningsprocesser for kunden – og mere ansvar til den enkelte medarbejder. Vi arbejder ikke med individuelle salgsmål og budgetter, men indretter vores hverdag og fokuserer vores indsatser der, hvor de skaber forret­ningsmæssig vækst og giver størst kundetilfredshed.

Kgs. Lyngby er en filial med en lang historik, enga­gerede medarbejdere og højt ambitionsniveau. Vores markedsområde er uhyre attraktivt, og der er et stort potentiale for at udbygge og tiltrække nye forretninger.

Hos Handelsbanken Kgs. Lyngby har vi altid kunden i fokus. Det betyder, at du som rådgiver hos os vil opleve en stor grad af frihed under ansvar. Vi lægger vægt på, at den enkelte medarbejder har et stort ansvar og beslutningskompetence i forhold til kunder samt medbestemmelse på vores målsætninger i filialen. Det betyder, at det bliver dit ansvar at sikre dine kunder en god oplevelse, kompetent rådgivning samt at skabe langvarige og stærke kunderelationer.

Vi glæder os til at byde vores nye kollega velkommen til et team på 9 personer, der lægger stor vægt på personlig og faglig udvikling. Vi sætter pris på det gode samarbejde, og går til opgaverne med højt humør og en uformel omgangstone.

 

Om jobbet

Sammen med det øvrige team får du ansvaret for din egen portefølje af komplekse kunder. Det bliver dit ansvar at sikre kunderne en kompetent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke og langvarige kunderelationer. Du indgår naturligt i det målrettede arbejde med at udvide kundeporteføljen med nye kunder. Med andre ord, så ejer du dine kunder i hele processen fra A-Z.
Jobbet er selvstændigt, og stiller krav om, at du har lyst til at udvikle dig personligt og fagligt.

 

Om dig

Du overtager en eksisterende kundeportefølje med mange komplekse og formuende kunder. Ligesom vores markedsområde, rummer kundeporteføljen potentiale for yderligere vækst. Vi har en høj standard for, hvad kunderne kan forvente af rådgivning og service, så derfor gør vi os umage for at yde hverdagsservice i verdensklasse.

 

Vi forventer at:

  • Du er en erfaren og dygtig kunderådgiver, der kan håndtere selv de mest komplekse og formuende kunder
  • Du trives i et team, er en positiv holdspiller, og har øje for såvel detaljer som helhed
  • Du er positiv, udadvendt og yder gerne en ekstra indsats, når det behøves
  • Du er proaktiv og forretningsorienteret, og har lyst til at arbejde med nye forretningsmuligheder hos kunderne
  • Du er fagligt ambitiøs, og har lyst til at udvikle dig både fagligt og personligt
  • Du sætter kundens behov og ønsker i fokus
  • Du er struktureret og ansvarsfuld, hvilket sætter dig i stand til at håndtere en større og kompleks kundeportefølje
  • Erfaring med BEC systemer er en fordel men ikke et krav

 

Mere information

Ønsker du at tage et spændende skridt i din karriere, og har du lyst til at bidrage til Handelsbankens udvikling i Kgs Lyngby, ser vi frem til at modtage din an­søgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger når den rette kandidat er fundet. 

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte direktør Preben Bjerrekær på telefon 4456 4734.

 

 

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Preben Bjerrekær
Telefon: 44564734