Privatrådgiver til Frederiksberg

   
Handelsbanken har en decentral forretningsmodel og bæredygtig tilgang til den måde, vi driver bank på. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder.  Gennem dialog og engagement tager vi ansvar for vores kunder og omverdenen, og vi sætter en ære i sunde og langvarige relationer med vores kunder og samarbejdspartnere. Måske er det derfor, vi har nogle af de mest tilfredse privatkunder og erhvervskunder.

Vi er en del af den svenske Handelsbanken-koncern, en af Nordens største banker, og vi har den højeste rating af internationale kreditvurderingsinstitutter. Handelsbankens hjemmemarkeder er Danmark, Sverige, Norge, Finland, Holland og Storbritannien. I Danmark er vi over 600 medarbejdere og har flere end 40 filialer landet over.

Vil du være med til at videreudvikle en ambitiøs bank, engagere dig lokalt og tiltrække nye kunder? Så er det dig, Handelsbanken Frederiksberg søger.

Om banken

Frederiksberg er en filial med en lang historik, enga­gerede medarbejdere og højt ambitionsniveau. Vores markedsområde er uhyre attraktivt og dækker Frede­riksberg, Valby og Vanløse, hvor der er et stort potentiale for at udbygge og tiltrække nye forretninger. Du bliver del af en filial med stor kundetilgang, hvor vi sætter en ære i at være nærværende og gøre det enkelt at være kunde.

Handelsbanken har en enkel og decentral forretnings­model med kunden i fokus i alt, hvad vi gør. I Handelsbanken møder vores kunder altid beslutningstagere – ikke budbringere. Det giver bedre og hurtigere be­slutningsprocesser for kunden – og mere ansvar til den enkelte medarbejder. Vi arbejder ikke med individuelle salgsmål og budgetter, men indretter vores hverdag og fokuserer vores indsatser der, hvor de skaber forret­ningsmæssig vækst og giver størst kundetilfredshed.

Om jobbet

Bankens kunder er nogle af Danmarks mest tilfredse, og som vores nye privatrådgiver skal du være med til at fastholde dette fremover. Vi driver filialen fra helt nye og moderne lokaler centralt på Frederiksberg. Du kom­mer til at arbejde i et team med 9 engagerede kolle­gaer, hvor omgangstonen er uformel og humøret højt. Vi fokuserer på, at filialen er et samlet team, hvor der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling. Du vil opleve en hverdag med højt aktivitetsniveau, som er præget af frihed under ansvar og spændende udfor­dringer. Du får ansvar for din egen kundeportefølje der målrettes dine interesser og kompetencer. I hverdagen bliver det dit ansvar at sikre kunderne en kom­petent kundeoplevelse og arbejde med at skabe og udvikle stærke, langvarige kunderelationer.

Om dig

Vi søger en ny kollega, der trives med selvstændigt an­svar, og som er en teamplayer. Det er en forudsætning, at du har en finansiel baggrund, og er fagligt velfunde­ret. Du har nogle års erfaring som privatrådgiver, og er nu klar til det næste skridt i din karriere.

Der ud over forestiller vi os, at du har følgende profil:

• Er positiv, udadvendt og tillidsvækkende

• God til at skabe relationer

• Sætter kundens behov og ønsker i fokus

• Lyst til at arbejde med nye forretningsmuligheder hos kunderne

• Har et godt humør og gåpåmod

Mere information

Ønsker du at tage et spændende skridt i din karriere, og har du lyst til at bidrage til Handelsbankens udvikling på Frederiksberg, ser vi frem til at modtage din an­søgning hurtigst muligt. Vi lukker for ansøgninger når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte di­rektør Jan Rasmussen på telefon 4456 5665/2779 4180.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Jan Rasmussen
Telefon: 44565665