Udvikler til vores automatiseringsteam

   
Handelsbanken er en international bank med en decentral forretningsmodel og en langsigtet og bæredygtig tilgang til vores måde at drive bank på. Vi gør tingene på vores egen måde og har fokus på kunden i alt, hvad vi gør. Vi har en stærk lokal tilstedeværelse, og vi træffer beslutningerne i filialen, hvor vi arbejder lokalt med både privat- og erhvervskunder. Det er nemlig filialen, der kender kunden og lokalområdet bedst og derfor kan træffe de bedste beslutninger for kunden. Vi har konstant fokus på at give kunderne en endnu bedre oplevelse end i går, og det kræver et godt og stærkt samarbejde. Vi er en universal bank, blandt verdens stærkeste banker og en af Nordens mest internationale banker. I banken i Danmark har vi både lokale specialister og Handelsbanken-koncernen i ryggen med næsten 800 filialer i 20 lande verden over.

Kunne du tænke dig at arbejde med at udvikle og implementere digitale løsninger og arbejde med at optimere processer? Motiveres du af at gøre en forskel? Så er det dig, vi har brug for til vores udviklingsafdeling i Handelsbanken Danmark.

Udviklingsafdelingen er med til at accelerere digitaliseringen og effektiviseringen af de administrative processer. Vi søger en udvikler, der kan være med til at øge kundetiden for vores rådgivere og optimere de administrative processer.

Jobbet
Som udvikler vil du indgå i et team på tre medarbejdere, som brænder for at skabe værdi for forretningen ved at automatisere, digitalisere og forenkle processer i Handelsbanken. Din rolle bliver i vid udstrækning at sikre udvikling og implementering af nye digitale løsninger i banken, såsom Salesforce (CEM), Vimago (User Guidance) og Inspire (CCM).

Du får et udfordrende job og er med fra start til slut i automatiseringsprocessen lige fra analyse til design, udvikling, test og drift. Din arbejdsdag vil være præget af tempo, omskiftelighed og forskelligartede roller, hvor du får mulighed for at påvirke arbejdsmetoderne i teamet.

Sekundært vil du være med i udviklingen af Handelsbankens robotplatform, KAPOW, samt deltage i udviklingen af webløsninger til understøttelse af automatiserede processer, forbedret datakvalitet og bedre brugeroplevelser.

Dine primære arbejdsopgaver vil være

  • Udvikling og implementering af nye digitale værktøjer, herunder Salesforce, Vimago og Inspire
  • Robot- og webudvikling til understøttelse af automatiserede processer
  • Sikre datakvalitet gennem succesfulde systemimplementeringer

Om dig
Du har en videregående uddannelse, som er relevant for stillingen. Alternativt har du arbejdet med procesoptimering ved hjælp af andre IT-værktøjer i en lignende stilling. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring fra den finansielle sektor.

Vi forestiller os, at du kan nikke genkendende til hovedparten af disse punkter:

  • Er nyuddannet eller har erfaring med robot og systemudvikling
  • Forstår udviklingsprocessen fra analyse til produktion
  • Kendskab til web- og makroudvikling, JavaScript, HTML, CSS, C# og VBA
  • Kendskab til SQL, SAS og databaser
  • Er selvstændig og ansvarlig
  • Kan afslutte opgaver i en hektisk hverdag

Som person vægter du samarbejde højt. Du tænker i muligheder, praktiske løsninger og kan eksekvere dine opgaver.

Du motiveres af at skabe og udvikle nye løsninger uden at miste blikket for detaljer og dokumentation. Samtidig skal du være nysgerrig efter at lære nye metoder og kunne udfordre vores set up, men også være klar på at blive efterprøvet på dine ideer.

I Handelsbanken vil du opleve en stor grad af indflydelse og ansvar i hverdagen, og du vil udvikle konkrete anvendelige løsninger, der har effekt på rådgivernes hverdag og kundernes tilfredshed.

Du vil i dit arbejde have stor berøringsflade med resten af banken, og det er derfor vigtigt, at du trives med en udadvendt rolle. Der vil være rig mulighed for personlig og faglig udvikling.

Kontakt
Vil du høre om mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kasper S. Guldbrandsen på 4456 2134 eller e-mail kagu13@handelsbanken.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg stillingen, klik her:
Send ansøgning

Kontaktperson(er) for denne stilling:
Kasper Guldbrandsen
Telefon: +45 44562134